Rüyada burnundan bişey çıktığını görmek

Rüyada burnundan bişey çıktığını görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine, kazancını çoğaltacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, işe ve aşa kavuşacağına, verimin her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada burnundan bişey çıktığını gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olunmaması durumunda hoş olmayan bir dolu zincirleme olay kendini gösterebilir.

Rüyada burnundan balık çıktığını görmek talihin yüzlerine güleceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına işaret eder.

Rüyada burnundan bir şeyler çıktığını görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan bişey çıktığını görmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnundan solucan çıktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada burnundan böcek çıktığını görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine işarettir.

Rüyada burnundan taş çıktığını görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulur.

Rüyada burnundan kıl çıktığını görmek geniş bir ev satın alacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Menekse

Günaydin.
Burnumdan önce tek tek cicek cikti.
Birden fazlasiyla.
Zincir gibi cicekler cikmaya basladi.
Cicekler kolye olarak gibi cikti