Rüyada burnundan bir şey çıktığını görmek

Rüyada burnundan bir şey çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, ilişkilerin noktalanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, ağzının tadının bozulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine yorulur.

Rüyada burnundan bir şey çıktığını gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgiliniz bir anda gözünüzden düşebilir.

Rüyada burnundan bir şey çıktığını görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada burnundan bir şeyler çıktığını görmek sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan böcek çıktığını görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına inanılır.

Rüyada burnunun üzerinde kıl çıktığını görmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan kurt çıktığını görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada burnundan solucan çıktığını görmek ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan sümük çıktığını görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada burnundan bişey çıktığını görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments