Rüyada bulgur istemek

Rüyada bulgur istemek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bulgur istemek gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Rüyada bulgur pilavı istemek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur istemek ailesini de mutlu edeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına inanılır.

Rüyada buğday bulgur görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada bulgur pilavı yemek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada bulgur yıkamak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada mercimekli bulgur pilavı görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur aşı yemek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulgur çalmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments