Rüyada bulanık su dökmek

Rüyada bulanık su dökmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, güzel haberler alınacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bulanık su dökmek gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizi sunmanız için ortam sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada bulanık su dökmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına delalettir.

Rüyada bulanık su yüzmek dertlerine derman bulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suyla yıkanmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık su içmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına delalet eder.

Rüyada bulanık su ve çamur görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalettir.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Rüyada şişede bulanık su görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık sular görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments