Rüyada bozulmuş karpuz görmek

Rüyada bozulmuş karpuz görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, hırsızlık yapacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, çok büyük borçlar alacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada bozulmuş karpuz gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Rüyada bozulmuş karpuz görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Rüyada boz inek görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozulmuş sucuk görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş patlıcan görmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın bozulmasını görmek bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bozulmuş mezar görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada boz yılan öldürmek küslerin barışacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada boz ata binmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments