Rüyada bozulmuş çikolata görmek

Rüyada bozulmuş çikolata görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yerinde saymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bozulmuş çikolata gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Rüyada bozulmuş çikolata görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bekaretin bozulmasını görmek iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, malların çoğalacağına işaret eder.

Rüyada boz ata binmek eşit davranılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozulmuş kavun görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada bozulmuş üzüm görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızlıgın bozulmasını görmek huzura kavuşacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada boz fare görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş et görmek sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments