Rüyada altın bulmak ve takmak

Rüyada altın bulmak ve takmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yeni bir ev alınacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bulmak ve takmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli bölümlerini yeniden şekillendirmeniz gerekebilir.

Rüyada altın yüzük bulmak ve takmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bulmak ve takmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gümüş yüzük bulmak ve takmak gelirin tükeneceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada toplu altın bulmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerde altın küpe bulmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada altın kolyeler bulmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına inanılır.

Rüyada gömülü altın bulmak özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir poşet altın bulmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments