Rüyada boynunu emmek

Rüyada boynunu emmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada boynunu emmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiyle uzlaşabileceğiniz bir açı yakalamaya bakmalısınız.

Rüyada boynunu emmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısının memesini emmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalet eder.

Rüyada başkasının memesini emmek dara düşeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada kendi memesini emmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine alamet eder.

Rüyada kulak memesini emmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada memeden süt emmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kanını emmek rahatının bozulacağına, işlerinin yarım kalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments