Rüyada boynuna beyaz inci takmak

Rüyada boynuna beyaz inci takmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna beyaz inci takmak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Rüyada boynuna beyaz inci takmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna inci takmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz inci küpe takmak üzüntüden sonra ferahlamaya, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına inanılır.

Rüyada beyaz inci kolye takmak üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işarettir.

Rüyada boynunda inci görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işarettir.

Rüyada inci takmak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada koluna inci takmak eğlenceli günler yaşayacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments