Rüyada boyacı olmak

Rüyada boyacı olmak yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rızkının çoğalacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada boyacı olmak gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Rüyada saçını boyadığını görmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada başkasının saçlarını boyadığını görmek rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin saçını boyadığını görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını maviye boyadığını görmek dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının saçını siyaha boyadığını görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı boyadığını görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada evde boyacı görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments