Rüyada bot almak

Rüyada bot almak kavgalı durumların nihayete ereceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına yorulur.

Rüyada bot almak gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Rüyada kırmızı bot görmek ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada siyah bot giydiğini görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işarettir.

Rüyada çamurlu bot görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çizme bot görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tozlu bot görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Rüyada eski bot giymek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe bot görmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada bot ayakkabı giymek iş hayatında makam sahibi olunacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments