Rüyada boşandığı görmek

Rüyada boşandığı görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşandığı gördüyseniz:

  • Evinize yapacağınız yatırımlar akıllıca olabilir.

Rüyada anne ve babasının boşandığını görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin boşandığını görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, rahat yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine işaret eder.

Rüyada eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın boşandığını görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada akrabasının boşandığını görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada boşandığın kocanı görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının boşanmak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments