Rüyada boşandığı eşiyle barışmak

Rüyada boşandığı eşiyle barışmak zararını tamamen kapatacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına tabir olunur.

Rüyada boşandığı eşiyle barışmak gördüyseniz:

  • Size, başarıp başaramayacağınıza bağlı olmaksızın yardım etmek isteyecek kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada boşandığı eşiyle barışmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşiyle barıştığını görmek ilerleyeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada boşandığı eşiyle evlenmek küslerin ve dargınların barışacağına, kazancından başkalarına da vereceğine işaret eder.

Rüyada boşandığı eşiyle tekrar evlendiğini görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada boşandığı eşi görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına inanılır.

Rüyada eşiyle boşandığını görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eşinin boşanmak istediğini görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada boşandığın eşini görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments