Rüyada bordo kaftan görmek

Rüyada bordo kaftan görmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hedeflere ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada bordo kaftan gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da karşıcinsten birisinden gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada bordo kaftan görmek bol muhabbette olacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada yeşil kaftan görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada padişah kaftanı görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada mavi kaftan giymek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kaftan giymek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kaftan giydiğini görmek gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kaftan giymek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments