Rüyada bolca yiyecek görmek

Rüyada bolca yiyecek görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, evini ve ailesini unutacağına, güvensizlik duymaya, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada bolca yiyecek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada bol yiyecek görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, hayallerinin de yarım kalacağına tabir olunur.

Rüyada bolca yiyecek görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada yiyecek ambarı görmek sebep olacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yiyecek dolu masa görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Rüyada kediye yiyecek vermek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yiyecek paylaşmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bozulmuş yiyecek görmek kısmetinin açılacağına, dertlerinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yiyeceğin içinde kıl görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments