Rüyada yiyecek ambarı görmek

Rüyada yiyecek ambarı görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, zorlukların günden güne artacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, ömür boyu başarılı olacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, ailesini kaybedeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada yiyecek ambarı gördüyseniz:

  • Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz.

Rüyada yiyecek ambarı görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada boş ambar görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada pirinç ambarı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada ambarda arpa görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına işarettir.

Rüyada ambar dolusu elma görmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet eder.

Rüyada arpa ambarı görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ambarda un görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, makam ve söz sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ambarda mısır görmek başarı kazanılacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments