Rüyada altın bileziği başkasına vermek

Rüyada altın bileziği başkasına vermek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, neşesini kaçıracağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine rivayet eder.

Rüyada altın bileziği başkasına vermek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada elinde altın bilezik görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada altın bileziği satmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine yorulur.

Rüyada kararmış altın bilezik görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ekmek bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak bileğinde altın bilezik görmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet eder.

Rüyada altın bileziğini çaldırmak kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik emanet almak büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz altın bilezik takmak kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments