Rüyada boku suyla temizlemek

Rüyada boku suyla temizlemek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret eder.

Rüyada boku suyla temizlemek gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Rüyada boku suyla temizlemek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğun bokunu temizlemek artık kötü günler yaşamayacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına delalettir.

Rüyada bebek boku temizlemek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin bokunu temizlemek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine işaret eder.

Rüyada at boku temizlemek seçkin bir eleman haline geleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada boku temizlemek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada başkasının bokunu temizlemek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments