Rüyada bebek boku temizlemek

Rüyada bebek boku temizlemek büyük başarıların göğüsleneceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hak yolundan ayrılacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada bebek boku temizlemek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri hatırlamanız stresi azaltabilir.

Rüyada bebeğin bokunu temizlemek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek boku temizlemek hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada bebek boku temizlediğini görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, her şeyin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokunu temizlediğini görmek canın derdine düşeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada inek boku temizlemek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına alamet eder.

Rüyada köpek boku temizlemek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bokunu temizlemek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bokunu temizlemek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments