Rüyada böğürtlen görmek

Rüyada böğürtlen görmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, kalp kırıklığına neden olacağına, kötü bir duruma düşürüleceğine, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada böğürtlen gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada mor böğürtlen görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada böğürtlen tarlası görmek büyük mutluluklar yaşanacağına, çevreye karşı itibarın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada böğürtlen yemek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına rivayet eder.

Rüyada böğürtlen toplayıp yemek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada böğürtlen reçeli görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böğürtlen bahçesi görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmamış böğürtlen görmek her zaman neşeli olacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabani böğürtlen görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments