Rüyada boğanın öldüğünü görmek

Rüyada boğanın öldüğünü görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada boğanın öldüğünü gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak kişinin şifa bulacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kediyi boğarak öldürmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğarak öldürmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı boğarak öldürmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğarak yılan öldürmek sorunların çözüm bulacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şeytanı boğarak öldürmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet etmektedir.

Rüyada birini suda boğarak öldürmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada birini boğarak öldürmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments