Rüyada altın alyans görmek

Rüyada altın alyans görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, zahmete düşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın alyans gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Rüyada altın alyans görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada altın yüzük alyans görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın alyans bulmak kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada alyans altın görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, şifa ve ilaç bulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasında altın alyans görmek aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada beyaz altın alyans görmek önemli kararlar alınacağına, çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın yüzük alyans takmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asel

Selamlar rüyamda telefonuma mesaj geliyor ve önümde 2tane yüzük kutusu biri siyah biri kırmızı ilk siyah kutulu olanı açıyorum altın alyans digeride açılıyor gümüş alyans görüyorum.