Rüyada bıyıksız birini bıyıklı görmek

Rüyada bıyıksız birini bıyıklı görmek muradın yerine geleceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, sorunlarının günden güne artacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, işlerinin ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıyıksız birini bıyıklı gördüyseniz:

  • İki tarafta üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada eşinin bıyık bıraktığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına işaret eder.

Rüyada uzun bıyık görmek çok büyük adımlar atılacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada pala bıyıklı adam görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, karlı işler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince bıyık görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bıyığını koparmak bunalımlı günler geçirileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakal bıyık traşı olmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanı bıyıklı görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, hastalığının düzeleceğine işarettir.

Rüyada bıyıklı adamlar görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments