Rüyada bıyığının kesildiğini görmek

Rüyada bıyığının kesildiğini görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, esenlik bulacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, yüklü siparişler alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada bıyığının kesildiğini gördüyseniz:

  • Birkaç farklı alana doğru çekiliyor olabilirsiniz.

Rüyada bıyığının kesildiğini görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıyık kesilmesi görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, ayaklandıracağına yorulur.

Rüyada bıyık kesildiğini görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalettir.

Rüyada bıyığın kesildiğini görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet eder.

Rüyada bıyığını traş etmek hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine rivayet eder.

Rüyada bıyığını yolmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıyığının beyazladığını görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bıyıklı balık görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments