Rüyada bitli köpek görmek

Rüyada bitli köpek görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bitli köpek gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Rüyada bitli köpek görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpek biti görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine yorulur.

Rüyada köpekte bit görmek olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yemekte bit görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kafasına bit düştüğünü görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir bit görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına yorulur.

Rüyada üniversiteyi bitirmek uğursuzlukların kol gezeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına delalettir.

Rüyada bitlis görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments