Rüyada bitki yetiştirmek

Rüyada bitki yetiştirmek mevki kazanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada bitki yetiştirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada bitki yetiştirmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki dikmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada aloe vera bitkisi görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada pamuk bitkisi görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine inanılır.

Rüyada toprakta bitki görmek tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işarettir.

Rüyada konuşan bitki görmek esenliği bulacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına yorulur.

Rüyada çilek bitkisi görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada salatalık bitkisi görmek huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments