Rüyada bitki görmek

Rüyada bitki görmek beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, güven kaybına uğrayacağına yorulur.

Rüyada bitki gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Rüyada bitki dikmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada saksıda bitki sulamak elindeki malların gideceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Rüyada büyüyen bitki görmek ticaretin önünün açılacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil bitki ekmek işlerin iyiye gideceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine inanılır.

Rüyada fasulye bitkisi görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet eder.

Rüyada toprağa yeşil bitki ekmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bitkiler görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bitki yemek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aynur

Rüyamda duvarda minik bitki ler vardı ve hareket ediyordu bitkilerin üzerime doğru geldiğini gördüm beni ısırdılar canım yandı hayrolsun