Rüyada biriyle zina yapmak

Rüyada biriyle zina yapmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işarettir.

Rüyada biriyle zina yapmak gördüyseniz:

  • Bir tartışma sonucu tatsız olaylar yaşayacaksınız.

Rüyada erkek kardeşle zina yapmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına işaret eder.

Rüyada biriyle zina yapmak idealist davranacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada ablasıyla zina yapmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşiyle zina yapmak iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalettir.

Rüyada annesiyle zina yapmak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına rivayet eder.

Rüyada camide zina yapmak fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle zina yapmak atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına yorulur.

Rüyada erkekle zina yapmak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments