Rüyada biriyle merdiven çıkmak

Rüyada biriyle merdiven çıkmak sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, kolaylık sağlayacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada merdivenlerden yükseğe çıkmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak kafa karışıklığından sıyrılacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada taş merdivenden çıkmak aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet eder.

Rüyada dar merdivene çıkmak sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dik bir merdivenden çıkmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalettir.

Rüyada demir merdivenlerden çıkmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine delalettir.

Rüyada demirden merdiven çıkmak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments