Rüyada biriyle fotoğraf çektirmek

Rüyada biriyle fotoğraf çektirmek zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada biriyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, elde edilen nasibin artacağına yorulur.

Rüyada stüdyoda fotoğraf çektirmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, hayatın yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çektirmek rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments