Rüyada birisiyle göz göze gelmek

Rüyada birisiyle göz göze gelmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birisiyle göz göze gelmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden araştırıp, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada bir kadınla göz göze gelmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyle göz göze gelmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle göz göze gelmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz göze geldiğini görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin insanla göz göze gelmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz göze gelmek üstünlük elde edeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kadınla göz göze gelmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments