Rüyada birisiyle el ele tutuşmak

Rüyada birisiyle el ele tutuşmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birisiyle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Rüyada tanıdık bir erkekle el ele tutuşmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızla el ele tutuşmak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalet eder.

Rüyada eşiyle el ele tutuşmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasıyla el ele tutuşmak zorlukların bu sayede aşılacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığın kişiyle el ele tutuşmak işlerin bir anda azalacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşıyla el ele tutuşmak bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, sabit geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle el ele tutuşmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancıyla el ele tutuşmak kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve allah tarafından korunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments