Rüyada alnı kanamak

Rüyada alnı kanamak görgülü ve kültürlü olacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kendi işine kavuşacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, hasta olanlar için şifa bulmaya, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Rüyada alnı kanamak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada alnı kanamak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı kanamak dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada göz kanamak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yol kat edeceğine inanılır.

Rüyada ayağı kanamak kötülüğe uğramadan yaşayacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet eder.

Rüyada kalbi kanamak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada dişleri kanamak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına alamet eder.

Rüyada dizleri kanamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments