Rüyada birisine yetişememek

Rüyada birisine yetişememek güç ve para kaybedeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisine yetişememek gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz her alanda yeni bir sayfa açılabilir.

Rüyada işi yetiştirememek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine yorulur.

Rüyada otobüsü yetişememek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada otobüse yetişememek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada bi yere yetişmeye çalışmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada patlıcan yetiştirmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cuma namazına yetişmeye çalışmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Rüyada trene yetişemediğini görmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçağa yetişememek kaçırmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, işlerin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments