Rüyada otobüse yetişememek

Rüyada otobüse yetişememek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada otobüse yetişememek gördüyseniz:

  • Sanki birilerinin sırtınızdan bir takım oyunlar çevirdiğini düşünüyorsunuz.

Rüyada otobüse yetişememek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada otobüse yetişmeye çalışmak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada otobüse yetişemediğini görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüsü yetişememek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Rüyada düğününe yetişememek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sebze yetiştirdiğini görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Rüyada maydanoz yetiştirmek hayırlı yollar keşfedeceğine, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada gül yetiştirmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kimseye borçlanmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments