Rüyada birisine aşık olduğunu görmek

Rüyada birisine aşık olduğunu görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, malının da eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada birisine aşık olduğunu gördüyseniz:

  • Bir yatırıma, maddi konulara ya da sağlık durumuna bağlı başlıklar alışılmadık şekilde ele alınabilir.

Rüyada aşık olduğuna sarılmak ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada aşık adam görmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, borçlarını ödemeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tutmak elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yenileneceğine işaret eder.

Rüyada aşık kişiyi görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin öldüğünü görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına işaret eder.

Rüyada polise aşık olmak varolan sorunlarının sona ereceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada meleğe aşık olmak güvensizlik duymaya, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin annesini görmek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments