Rüyada birisinden kağıt para almak

Rüyada birisinden kağıt para almak maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kazancın artmasına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına inanılır.

Rüyada birisinden kağıt para almak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Rüyada kağıt para almak ve saymak çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına inanılır.

Rüyada cüzdan içinde kağıt para görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işarettir.

Rüyada kağıt para destesi görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, toparlanacağına alamet eder.

Rüyada tek kağıt para görmek elinin darlık görmeyeceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına işarettir.

Rüyada eski kağıt para görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasından kağıt para almak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, malvarlığının artacağına inanılır.

Rüyada demir para ve kağıt para görmek ayıplı yolara sapacağına, adının yayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir deste kağıt para bulmak mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments