Rüyada birisi tarafından taşlanmak

Rüyada birisi tarafından taşlanmak işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, sonradan da çok üzüleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada birisi tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Rüyada birisi tarafından taşlanmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından taşlanmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine inanılır.

Rüyada bir erkek tarafından taşlanmak sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş biri tarafından taşlanmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına delalet eder.

Rüyada eşi tarafından taşlanmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada biri tarafından taşlanmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadın tarafından taşlanmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına alamet eder.

Rüyada birileri tarafından taşlanmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments