Rüyada koşarak zıplamak

Rüyada koşarak zıplamak hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşarak zıplamak gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış biçiminizde yapacağınız değişiklikler rakiplerinizi zor durumda bırakabilir.

Rüyada koşarak zıplamak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına inanılır.

Rüyada yatakta zıplamak toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye delalettir.

Rüyada havaya zıplamak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada atlayıp zıplamak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada uçmak zıplamak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yükseklere zıplamak yeni bir ev alınacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerinde zıplamak çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments