Rüyada birinin yüzük aldığını görmek

Rüyada birinin yüzük aldığını görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, yeni işlere gireceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kalp kırmaya, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzük aldığını gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya tanıdıklar size geçmişte kalan plan, proje veya hayallerinizi hatırlatabilirler.

Rüyada tek taş yüzük aldığını görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin yüzük aldığını görmek yaptığı işte sivrileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına alamet eder.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek rakiplerinin üzüleceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine tabir olunur.

Rüyada yüzük aldığını görmek kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada gümüş yüzük aldığını görmek insanların saygısının kazanılacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altın yüzük aldığını görmek problemlere çözüm bulunacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sana yüzük aldığını görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalet eder.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments