Rüyada birinin yasin okuduğunu görmek

Rüyada birinin yasin okuduğunu görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, ele geçecek haram mal ve paraya tabir olunur.

Rüyada birinin yasin okuduğunu gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisi , iyimserliğinizi artırırken, maddi konularda atılımlar yapmak için gerekli cesareti kendinizde bulabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birine yasin okumak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta yasin okumak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yasini yarım okumak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ezbere yasin okumak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, borçlarının kapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasin ve ayetel kürsi okumak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada sesli yasin okumak işi ile gündeme geleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirde yasin okumak özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde yasin okuduğunu görmek ailesini de mutlu edeceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments