Rüyada kabirde yasin okumak

Rüyada kabirde yasin okumak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabirde yasin okumak gördüyseniz:

  • Aküsü bitmiş arabayı itmeye çalışmayı bırakmalı, yakından geçen bir ulaşım aracına binip ilerlemelisiniz.

Rüyada kabirde yasin okumak ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine tabir olunur.

Rüyada kabirde dua okumak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada kabir başında kuruan okumak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada kabir başında dua okumak güçten düşeceğine, yorulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabirde kuran okumak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına inanılır.

Rüyada kabirde fatiha okumak kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına delalet eder.

Rüyada kabire dua okumak rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir duası okumak çaresiz durumlarda kalacağına, kişinin güzel işler yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments