Rüyada birinin sizi beklediğini görmek

Rüyada birinin sizi beklediğini görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, maddi konuda zayıflayacağına işarettir.

Rüyada birinin sizi beklediğini gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Rüyada birinin sizi beklediğini görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada birinin size bağırdığını görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada size seven birini görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin size tatlı ikram ettiğini görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada birinin sizden yardım istediğini görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sizi gözetlediğini görmek çok güzel günler geçirileceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada birinin sizi vurduğunu görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, geleceğinizin güzel olacağına yorulur.

Rüyada birinin size seslendiğini görmek onlardan medet umacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments