Rüyada alıç yemek görmek

Rüyada alıç yemek görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, işlerinin bu sayede açılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alıç yemek gördüyseniz:

  • Farklı iş veya konularla ilgilenebilir, farklı yöntemler deneyebilir veya size ilham veren seyahatlere çıkabilirsiniz.

Rüyada alıç meyvesi yemek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada alıç yemek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada alıç yemek görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, gözyaşının dineceğine alamet eder.

Rüyada sarı alıç görmek hayallerin yarıda kalacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada alıç meyvesi görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada alıç görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı alıç görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada alıç çiçeği görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments