Rüyada alıç görmek

Rüyada alıç görmek zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, iyi halini yitireceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, uğradığı zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada alıç gördüyseniz:

  • Diğer seçeneklerinizi gözden geçirirseniz vereceğiniz kararları almak kolaylaşabilir.

Rüyada alıç yemek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada alıç yediğini görmek kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, kazancını arttıracağına işarettir.

Rüyada alıç çiçeği görmek fırsatların heba edileceğine, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada alıç ağacı görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada alıç meyvesi görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada alıç görmek oldukça büyük başarılara, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı alıç görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı alıç görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments