Rüyada alıç ağacı görmek

Rüyada alıç ağacı görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada alıç ağacı gördüyseniz:

  • Maddi, romantik veya diğer alanlardaki girişimlerinizde hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada alıç ağacı görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına rivayet eder.

Rüyada alıç meyvesi görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına rivayet eder.

Rüyada alıç yemek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada alıç yediğini görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, girilen yolda zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada alıç çiçeği görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı alıç görmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada alıç görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alıç meyvesi yemek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments