Rüyada birinin mezarını açmak

Rüyada birinin mezarını açmak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, asla yüksünmeyeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinin mezarını açmak gördüyseniz:

  • İçsel olarak ne yapmanız gerektiğinin farkındasınız.

Rüyada kendi mezarını açmak rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet eder.

Rüyada mezarın üstünü açmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada kapalı mezarı açmak aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş kişinin mezarını açmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık açmak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, maddi olarak zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanın mezarını açmak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar yeri açmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin mezarını açmak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments