Rüyada birinin lahmacun yediğini görmek

Rüyada birinin lahmacun yediğini görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, güzel davetler alacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, hayatının iplerini eline alacağına, zorluklarının son bulacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine işarettir.

Rüyada birinin lahmacun yediğini gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabileceğiniz, yeni iş birlikleri içine girebileceğiniz, yeni maceralara açık bir süreç başlıyor.

Rüyada başkasının lahmacun yediğini görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına delalettir.

Rüyada lahmacun yediğini görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin lahmacun yediğini görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada lahmacun görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada lahmacun yapmak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulur.

Rüyada lahmacun fırını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hayatını ailesine adayacağına işaret eder.

Rüyada lahmacun dağıtmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada lahmacun almak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments