Rüyada lahmacun fırını görmek

Rüyada lahmacun fırını görmek telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, bereketinin artacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, ele geçen kazancın azalacağına rivayet eder.

Rüyada lahmacun fırını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada lahmacun fırını görmek dertlerin ve sorunların artacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada lahmacun dağıtmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada lahmacun almak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada birinin lahmacun yediğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada lahmacun dağıttığını görmek kimseden korkmayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada lahmacun yapmak hasret ve özlem gidereceğine, kazancın yarı yarıya artacağına inanılır.

Rüyada başkasının lahmacun yediğini görmek borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahmacun içi hazırlamak gözyaşının kuruyacağına, çok başarılı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments