Rüyada birinin iğne vurulduğunu görmek

Rüyada birinin iğne vurulduğunu görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Hangisinin ne zaman uygulanacağınız süreç içinde bulabilirsiniz.

Rüyada topuğundan iğne vurulmak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada kalçadan iğne vurulduğunu görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iğne vurulmaktan kaçmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada belden iğne vurulmak işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kasıktan iğne vurulmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kola iğne vurulmak işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet eder.

Rüyada sırtından iğne vurulmak çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine delalettir.

Rüyada ayağa iğne vurulmak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, afiyette olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments